WordPress hjemmeside

Hos 8UP har vi udviklet og driftet et utal af store som små løsninger i WordPress. Grundet systemets fleksibilitet er WordPress et af de mest anvendte systemer, og kan anvendes til mange formål.

Brugervenlighed og design i højsædet

WordPress er de senere år blevet utroligt populær som fundament for alle størrelser og typer af hjemmesider. Det er især kendt for sin brugervenlighed i forhold til navigation og redigering af sidens indhold. Det betyder, at du som kunde nemt selv kan vedligeholde din side uden at skulle bekymre dig om forvirrende administratorpaneler eller besværlig kodning.

Når vi hos 8UP laver WordPress hjemmesider, ønsker vi at ramme den enkelte kundes eller virksomheds udtryk. Derfor arbejder vi altid ud fra et design, der er godkendt af dig.

Fleksibilitet – kun fantasien sætter grænser

Udover den store brugervenlighed, er endnu en fordel ved WordPress, at det er et meget fleksibelt system. På baggrund af vores professionelle erfaring, har vi, istedet for at indkøbe forskellige temaer, udviklet vores egen unikke template, der er baseret på grundlæggende brugervenlighedsprincipper, der er gennemtestet og som har alle de vigtigste udvidelser integreret – eksempler herpå er page builder, kontaktformular, google analytics modul m.fl. Har du bestemte krav til din hjemmeside, f.eks. at der skal være mulighed for kundelogin, er det naturligvis også muligt at få tilføjet ekstra funktionaliteter.

Webshop

En af de større udvidelser til WordPress er ‘eCommerce’, der gør det muligt at supplere din almindelige hjemmeside med en e-handelsfunktion. Dette kan være fordelagtigt, hvis din hjemmeside ikke er fokuseret 100% på e-handel, men stadig skal kunne fungere med betalingsmodul, produktopsætning m.m. Har du planer om en større webshop, der kan samle alle de væsentligste ecommerce funktionaliteter, anbefaler vi istedet, at få den udviklet i e-handelsløsningen Magento – læs mere her.

Drift af WordPress løsning?

Vi drifter en række løsninger for vore kunder, og anbefaler samtidigt en løbende serviceaftale, som er bygget op omkring hastighed, sikkerhed og en altid opdateret WordPress.

Høj sikkerhed

Der er desværre altid en risiko for at hjemmesider bliver hackede, og derfor gør vi hos 8UP meget ud af at udvikle sikre hjemmesider, der er modstandsdygtige over for sådanne hackerangreb, og derudover er vores servere sat specifikt op til WordPress-drift, som sikrer kunderne ekstra sikkerhed i hverdagen.

Har du spørgsmål, brug for rådgivning eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en løsning i Magento eller WordPress, så tøv ikke med at kontakte os på mjallo@8up.dk