{ WordPress hjemmeside }

Hos 8UP har vi flere års erfaring med at udvikle både store og små hjemmesider i CMS systemet WordPress. 60 millioner websites er allerede udviklet i WordPress, og det gør det til et af de mest populære CMS systemer på verdensplan.

 

Brugervenlighed og design i højsædet

WordPress er de senere år blevet utroligt populær som fundament for alle størrelser og typer af hjemmesider. Det er især kendt for sin brugervenlighed i forhold til navigation og redigering af sidens indhold. Det betyder, at du som kunde nemt selv kan vedligeholde din side uden at skulle bekymre dig om forvirrende administratorpaneler eller besværlig kodning.
Når vi hos 8UP laver WordPress hjememsider, ønsker vi at ramme den enkelte kundes eller virksomheds udtryk. Derfor arbejder vi altid ud fra et design, der er godkendt af dig. Vi tilbyder også at lade vores grafiske designer udforme din nye sides udseende ud fra dine ønsker. Alle de sider vi udvikler er naturligvis mobiloptimerede.

Fleksibilitet – kun fantasien sætter grænser

Udover den store brugervenlighed, er endnu en fordel ved WordPress, at det er et meget fleksibelt system. På baggrund af vores professionelle erfaring, har vi, istedet for at indkøbe forskellige temaer, udviklet vores eget unikke  template, der er baseret på grundlæggende brugervenlighedsprincipper, der er gennemtestet og som har alle de vigtigste udvidelser integreret – eksempler herpå er sideopbygningsmodul, kontaktformular, søgemaskineoptimeringsmodul, google analytics modul m.fl. Har du bestemte krav til din hjemmeside, f.eks. at der skal være mulighed for kundelogin, er det naturligvis også muligt at få tilføjet ekstra funktionaliteter.

Webshop

En af de større udvidelser til WordPress er ‘eCommerce’, der gør det muligt at supplere din almindelige hjemmeside med en e-handelsfunktion. Dette kan være fordelagtigt, hvis din hjemmeside ikke er fokuseret 100% på e-handel, men stadig skal kunne fungere med betalingsmodul, produktopsætning m.m. Har du planer om en større webshop, der kan samle alle de væsentligste ecommerce funktionaliteter, anbefaler vi istedet, at få den udviklet i e-handelsløsningen Magento - læs mere her.

En moderne opgradering?

Trænger din eksisterende hjemmeside til et friskt pust eller til at blive mobiloptimeret? Så bør du overveje en WordPress side, da disse som nævnt er langt mere intuitiv end mange andre CMS systemer. Vi kan tage udgangspunkt i din nuværende hjemmeside og udvikle en ny og mere moderne side og bagefter lægge den op på dit eksisterende domæne.

Høj sikkerhed

Der er desværre altid en risiko for at hjemmesider bliver hackede, og derfor gør vi hos 8UP meget ud af at udvikle sikre hjemmesider, der er modstandsdygtige over for sådanne hackerangreb, og vi har god erfaring med netop dette.

En intuitiv og brugervenlig hjemmesideløsning
Responsivt layout
Skræddersyet løsning til dine behov
En sikker hjemmeside
Responsivt design
Opgradering af din gamle side til WordPress

Vores kunder

Kontakt os og hør mere

Har du spørgsmål, brug for rådgivning eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en løsning i Magento eller WordPress, så tøv ikke med at kontakte os på mjallo@8up.dk