WordPress hjemmeside

Vi har et udviklet et hav af forskellige løsninger i WordPress. Tag fat i os til jeres næste projekt.

Webshop

Det er muligt at bringe ecommerce funktionalitet til WordPress ved at installere fx WooCommerce, men når snakken falder på webshop, anbefaler vi i stedet at få den udviklet i Shopware.

WordPress som headless cms

WordPress kan sagtens bruges som et headless cms, hvor du vedligeholder dit indhold i WordPress, men hvor vi bygger din frontend via fx Nuxt.js, og vi kan endda gøre din side statisk (og lynhurtig).

Drift af WordPress løsning?

Vi drifter en række løsninger for vore kunder, og anbefaler samtidigt en løbende serviceaftale, som er bygget op omkring hastighed, sikkerhed og en altid opdateret WordPress.

Høj sikkerhed

Der er desværre altid en risiko for at hjemmesider bliver hackede, og derfor gør vi hos 8UP meget ud af at udvikle sikre hjemmesider, der er modstandsdygtige over for sådanne hackerangreb, og derudover er vores servere sat specifikt op til WordPress-drift, som sikrer kunderne ekstra sikkerhed i hverdagen.

Har du spørgsmål, brug for rådgivning eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en løsning i WordPress, så tøv ikke med at kontakte os på tue@8up.dk.