Magento webshop

Hos 8UP har vi specialiseret os i at udvikle professionelle webshopløsninger i Magento, som er en populær open source e-handelsplatform med uendelig fleksibilitet og udviklingsmuligheder.

Vi drifter mange også mange løsninger i Magento, hvor der er fokus på hastighed og sikkerhed.

Overflytning af data fra tidligere platform

Har du allerede en webshop, men ønsker et nyt system, så tilbyder vi overflytning fra andre e-handelsløsninger til en ny Magento webshop. Systemet har nemlig den store fordel, at alt indholdet fra din nuværende shop kan importeres til Magento. Således kan vi hjælpe dig med at få dine eksisterende ordrer, kunder, billeder, produkter m.m. over I din nye webshop, så du ikke skal tænke på at starte helt fra bunden med oprettelse af produkter osv. På den måde, kan vi spare dig for en masse tid, når du vælger Magento som erstatning for din nuværende webshopløsning.

Rådgivning

Hvis du er i tvivl om, hvor du skal starte med din nye webshop eller gerne vil vide hvordan en overflytning til Magento kan optimere din nuværende e-handel, så kontakt os og hør mere. Hos 8UP har vi mange års erfaring med Magento udvikling, og tilbyder rådgivning i hvordan din shop skal udvikles f.eks. i forhold til hvilke funktionaliteter du har brug for, at den skal understøtte. Således er du sikret en en skræddersyet løsning til netop dine behov.

Integrationer?

Vi har udviklet integrationer til en række eksterne systemer – eksempelvis Navision, Easypos, C5, Ax, Mailchimp etc. Er der ønske om en speciel integration, udvikler vi den for jer.

Kontakt os og hør mere

Har du spørgsmål, brug for rådgivning eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en løsning i Magento, så tøv ikke med at kontakte os på mjallo@8up.dk