Magento webshop

OBS: Da Magento 1 ikke officielt supporteres efter ultimo juni 2020, har vi efter mange gode år med Magento valgt at tage vores ecommerce-ekspertise med over til Shopware, som også er et open source ecommcerce system.

Migrering af Magento 1 til Shopware

Magento 1 er officielt EOL (End Of Life) ultimo juni 2020. Flere community-drevede projekter tager over og sikrer fremtidig support (sikkerhedsopdateringer bl.a.) i den nære fremtid. Ingen ved hvor længe, eller hvordan det vil gå.

Derfor er vores råd, at man som webshopejer ikke panikker, men i stedet får planlagt en sikker og smidig overflytning til en mere fremtidssikret platform som eksempelvis Shopware.

Vi har de seneste 12 år specialiseret os i Magento 1, og kender derfor systemet gennemgående. Derfor vil vi også kunne hjælpe dig sikkert igennem en migrering fra Magento 1 til Shopware.

Tag fat i os på tue@8up.dk, hvis I ønsker og drøfte en migrering af jeres eksisterende webshop til Shopware.

Hvorfor ikke bare skifte til Magento 2?

Ligeså meget som vi har elsket at udvikle i Magento 1, lige så lidt har Magento 2 tiltalt os. Magento 2 har aldrig været et emne for os og slet ikke efter, at Adobe har overtaget Magento 2.

Det har aldrig handlet om systemet – vi vil gerne bare udvikle fede, skalérbare og driftssikre ecommerce løsninger sammen med vores samarbejdspartnere.