{ Magento webshop }

Hos 8UP har vi specialiseret os i at udvikle professionelle e-handelsløsninger i Magento, der er en populær open source e-handelsplatform med utallige udviklingsmuligheder.

Du har måske allerede en webshop, der trænger til en opgradering, eller måske står du over for at skulle starte en webshop fra bunden. Uanset om du er garvet eller grøn inden for e-handel, så tilbyder vi altid udvikling af en professionel Magento webshop, der understøtter lige præcis det, du har behov for.

Webshops skræddersyet til dit behov

Der er mange fordele ved at vælge netop en Magento webshop, men en fordel, der især er værd at fremhæve er, at det er meget fleksibel e-handelsplatform. Denne fleksibilitet betyder, at der stort set ikke er grænser for hvilke funktionaliteter en Magento webshop kan have.
Fordi en webshop I Magento netop kan tilpasses på så vidt forskellige måder, går vi hos 8UP meget op I at rådgive dig, så du som kunde får præcis det, din shop skal kunne. Du kan derfor være sikker på ikke at ende ud med en masse overflødige funktionaliteter, du ikke har brug for.

Overflytning fra andre e-handelsplatforme

Har du allerede en webshop, men ønsker et nyt system, så tilbyder vi overflytning fra andre e-handelsløsninger til en ny Magento webshop. Systemet har nemlig den store fordel, at alt indholdet fra din nuværende shop kan importeres til Magento. Således kan vi hjælpe dig med at få dine eksisterende ordrer, kunder, billeder, produkter m.m. over I din nye webshop, så du ikke skal tænke på at starte helt fra bunden med oprettelse af produkter osv. På den måde, kan vi spare dig for en masse tid, når du vælger Magento som erstatning for din nuværende e-handelsløsning.

Vokseværk?

Det kan godt være, at du på nuværende tidspunkt kun har behov for et system, der kan understøtte håndtering og salg af f.eks. 10 produkter, men det udelukker ikke en Magento webshop. Systemet understøtter nemlig helt ned til et par og op til flere tusinde produkter i et og samme system. Så størrelsen af din forretning lige nu er altså ikke afgørende for, om Magento er en løsning for dig – der er plads til vokseværk og den passer til stort set alle webshopstørrelser.

Rådgivning

Hvis du er i tvivl om, hvor du skal starte med din nye webshop eller gerne vil vide hvordan en overflytning til Magento kan optimere din nuværende e-handel, så kontakt os og hør mere. Hos 8UP har vi mange års erfaring med Magento udvikling, og tilbyder rådgivning i hvordan din shop skal udvikles f.eks. i forhold til hvilke funktionaliteter du har brug for, at den skal understøtte. Således er du sikret en en skræddersyet løsning til netop dine behov.

Brugervenlighed – for dig og for dine kunder

Vi prioriterer dine kunders oplevelse på din webshop højt, da brugervenlighed spiller en stor rolle i forhold til din konverteringsrate. Derfor rådgiver vi altid, og udvikler altid din shop i henhold til brugervenlighedsprincipper. Administrationspanelet i Magento forudsætter en introduktion, men du vil hurtigt opdage, at systemet er intuitivt og nemt at navigere rundt i.

Integration til ERP

Har du behov for at integrere din Magento shop med et eller flere eksterne systemer, har vi også en løsning på det. Vi har efterhånden udviklet integrationer til mange forskellige ERP-systemer, og har vi ikke allerede en integration til dit foretrukne ERP-system, tager vi udfordringen op og udvikler det.

Design

Hos 8UP ved vi hvor vigtigt det er at din hjemmesides udseende matcher din virksomheds udtryk. Derfor tilbyder vi også at udarbejde dit nye webshopdesign og andet grafisk arbejde i relation hertil.

En fleksibel og brugervenlig e-handelsløsning
Professionel rådgivning mht. udvikling og opsætning
En e-handelsløsning skræddersyet efter dine ønsker og behov
Teknisk support når du har brug for det
Overflytning fra din nuværende løsning
Responsivt mobillayout - så dine kunder kan shoppe på mobilen

Vores kunder

Kontakt os og hør mere

Har du spørgsmål, brug for rådgivning eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en løsning i Magento eller WordPress, så tøv ikke med at kontakte os på mjallo@8up.dk